Fernando Brea visita Sant Boi de Llobregat

query_builder   13 març 2013 17:45

event_note Nota de premsa

Fernando Brea visita Sant Boi de Llobregat

El delegat del Govern a BCN, Fernando Brea, ha fet el dia 13 de març una visita institucional a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). Ha estat rebut a l’Ajuntament per l'alcalde del municipi, Jaume Bosch, ha signat en el llibre d’honor i han mantingut una reunió de treball en què s’ha posat de manifest la urgència perquè es finalitzin les obres de l’Escola Antoni Gaudí.
Generalitat de Catalunya
 
 
Les obres pateixen un endarreriment molt important perquè l’empresa constructora es va veure afectada per un concurs de creditors, de manera que no es van poder fer efectives les certificacions d’obres per part de la Generalitat, fins que van quedar definitivament aturades el juliol de 2012.
 
El dia 5 de març els grups parlamentaris de PSC, ICV-EuiA I CiU ja van presentar al Parlament de Catalunya, a instància de l’Ajuntament I de la comunitat educativa local, una proposta de resolució que va palesar l’ ‘urgent necessitat’ d’acabar les obres per normalitzar l’escolarització de l’alumnat de primària de la ciutat, atès que aquesta interinitat està afectant també l’Escola Marianao i l’Escola Sant Boi.
 
L’alcalde ha manifestat la disposició del consistori per avançar el cost de les obres pendents, i el delegat pren el compromís d’accelerar els processos per fer efectius els deutes pendents.
 
D’altra banda, Brea ha explicat a l’alcalde, el funcionament i les possibilitats de treball que representa el Consell de Direcció de l’Administració Territorial com a eina fonamental per desplegar les competències de la Delegació del Govern. Jaume Bosch ha ofert la seu de la Casa Museu municipal per a una pròxima convocatòria d’aquest òrgan territorial.