Premis FECASARM a Castelldefels

query_builder   19 març 2013 14:50

event_note Nota de premsa

Premis FECASARM a Castelldefels

El delegat ha acompanyat el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, durant la clausura de  la 6a edició de premis de la Federació Catalana d'Activitats Recreatives Musicals (FECASARM). Enguany ha tingut lloc el 18 de març al Palau de Congressos de Castelldefels (Baix Llobregat), amb la participació de l’alcalde, Manuel Reyes.
FECASARM
El conseller Espadaler amb tots els guardonats
 
Amb els guardons, anomenats ‘Lluna Daurada,’ es reconeix la tasca d’empresaris i d’entitats vinculades al sector de l’oci nocturn de Catalunya. Hi ha sis categories de premis: Civisme i Convivència; Millor trajectòria professional; Millor Grup empresarial; Qualitat i Innovació; Seguretat; i en reconeixement al  recolzament a la Fecasarm.
 
Entre molts altres premiats, hi ha l'Ajuntament de Barcelona, per l'execució durant l'any 2012 de diferents campanyes de civisme conjuntament amb l'Associació de Bars, Restaurants i Oci de Barcelona, i les Associacions de Bars, Restaurants i Oci del barri de Gràcia i del Carrer Tuset.
 
En l’àmbit de la seguretat ha merescut el guardó la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA) de la Regió Policial Metropolitana Sud, dels Mossos d’Esquadra,  per la tasca desenvolupada durant els mesos de novembre i desembre de 2012, en el programa anomenat ‘Revetlles a recintes segurs’.
 
El conseller va agrair als empresaris d’aquest sector la importància de la seva tasca “que porten a terme aixecant nit rere nit les persianes dels seus negocis" tot felicitant als guardonats pels premis obtinguts i agraint el guardó concedit al Cos dels Mossos d'Esquadra.