Rescat de dues persones accidentades a Setcases (Ripollès)

query_builder   21 març 2013 17:21

event_note Nota de premsa

Rescat de dues persones accidentades a Setcases (Ripollès)

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta tarda en el rescat de dues persones que haurien resultat ferides al relliscar i caure mentre estaven caminant amb grampons per la zona del Gra de Fajol, a Setcases (Ripollès). Un dels accidentats, un home de 62 anys, ha resultat ferit de caràcter greu, mentre que l’altre company ha patit ferides lleus.
 
Al lloc de l’accident, del que s’ha rebut l’avís a les 13.34 hores, s’han desplaçat efectius del Grup d’Actuac2Formacion.elpais.esions Especials (GRAE) i del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) amb l’helicòpter i el suport de dues dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat. A més, també han treballat efectius mèdics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb l’Helicòpter Medicalitzat.
 
Els efectius de rescat, un cop han localitzat els ferits, els han atès i estabilitzat per evacuar-los a l’hospital Trueta de Girona. El ferit greu ha estat evacuat amb l’helicòpter medicalitzat el SEM i el ferit lleu amb l’helicòpter dels Bombers de la Generalitat.
 
Cerdanyola del Vallès, 21 de març de 2013
17.00 hores