Josefa Bea rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

query_builder   23 març 2013 12:00

event_note Nota de premsa

Josefa Bea rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

El director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Joan Ramon Saura, li ha lliurat la medalla
El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Joan Ramon Saura, ha entregat aquest matí la Medalla Centenària del Departament a la senyora Josefa Bea. Familiars i amics de l’homenatjada l’han acompanyada durant el lliurament, que s’ha celebrat al seu domicili. També hi han assistit l’alcalde de Bovera, Óscar Ricardo Acero, així com representants del Consell Comarcal de les Garrigues.
 
Josefa Bea i Piñol va néixer el 26 de març de 1913 a Bovera. De soltera ja treballava al camp. Un cop casada va compaginar la feina de casa amb la de la terra, ajudant el seu marit en el conreu de l’olivera i l’ametller. El matrimoni va tenir una filla, amb la que actualment conviu. També té dos néts i quatre besnéts.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.