Llet Nostra dóna suport a la candidatura Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat

El conseller Pelegrí ha presidit la signatura d'un conveni entre l'empresa i la Fundació Institut Català de la Cuina

query_builder   25 març 2013 18:48

event_note Nota de premsa

Llet Nostra dóna suport a la candidatura Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat

El conseller Pelegrí ha presidit la signatura d'un conveni entre l'empresa i la Fundació Institut Català de la Cuina

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ha presidit aquesta tarda, a Barcelona, la signatura d’un conveni de col·laboració entre la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG) i l’empresa Llet Nostra Alimentària SL. Per part de la FICCCG ha signat la seva directora general, Pepa Aymamí, mentre que per part l’empresa ho ha fet el seu president, Xavier Tubert.
Un moment de la signatura
Un moment de la signatura
Segons aquest conveni, Llet Nostra dóna tot el seu suport a la candidatura Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat, Candidatura 2014, per tal que la UNESCO declari la cuina catalana Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.
 
Així, d’acord amb el conveni, Llet Nostra actuarà com a col·laborador de la campanya i, com a tal, participarà en diverses iniciatives que porta a terme la FICCG per tal de promoure la candidatura, a més de realitzar una aportació econòmica.
 
Fins el final de la campanya, Llet Nostra serà un dels principals difusors de la candidatura arreu de Catalunya mitjançant diverses accions que s'aniran concretant al llarg de l'any. De moment, l'empresa ja s'ha compromès a incloure el logotip de la candidatura en tots els seus envasos de llet i postres a partir d'aquesta primavera, i a recolzar la campanya a través de les xarxes socials. Llet Nostra també regalarà entre els seus clients punts de llibre de la candidatura i promourà l'adhesió ciutadana a la mateixa mitjançant diverses accions de signatura (digital o en paper) en els esdeveniments que promou o participa, i també a través de l'e-mailing directe a la seva base de dades de consumidors.
 
La FICCG treballa des de fa temps amb l'objectiu que la UNESCO atorgui a la cuina tradicional de Catalunya la consideració de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.  Aquesta campanya és un projecte de país que vol sumar i incorporar totes les iniciatives que es duen a terme a tot el territori català, per tal que la població catalana prengui consciència del patrimoni gastronòmic viu i ric que ha portat a la cuina catalana al primer lloc del món.
 
La FICCG (http://www.cuinacatalana.eu/) és una fundació privada sense ànim de lucre, que disposa d’un equip de recerca interdisciplinari i interuniversitari que treballa per investigar, promoure i divulgar el patrimoni gastronòmic català.
 
L’objectiu principal de la FICCG és la defensa conjunta de la diversitat i la riquesa dels productes que caracteritzen la cuina dels diversos llocs i territoris que configuren Catalunya.
 
 

1  

Imatges

Un moment de la signatura

Un moment de la signatura 3590