Fernando Brea visita el centre tecnològic 'Leitat'

query_builder   21 març 2013 10:37

event_note Nota de premsa

Fernando Brea visita el centre tecnològic 'Leitat'

El delegat, Fernando Brea, ha visitat el 20 de març les instal·lacions del Centre Tecnològic LEITAT, amb seu a Terrassa (Vallès Occidental), acompanyat pel seu president, Eusebi Cima.
Leitat
 
 
L’institut LEITAT (www.leitat.org) és un centre tecnològic que té com a objectiu col·laborar amb empreses i institucions afegint valor tecnològic tant als productes com als processos, i centra la seva tasca en la investigació, el desenvolupament i la innovació industrial.
 
És una de les entitats que més ha crescut els darrers anys en l’àmbit dels centres de desenvolupament tecnològic. El 75% dels seus ingressos provenen de contractes privats i el 25% de projectes amb finançament públic.
 
Gairebé el 90% dels projectes assolits en els darrers exercicis són d’I+D i la resta de recerca de solucions tecnològiques avançades. Amb un declarat compromís amb la societat, cerquen espais que permetin el desenvolupament del talent de les empreses, o sigui projectes d’alt valor tecnològic que representin un retorn econòmic per a les empreses.
 
Leitat té origen en una associació privada sense ànim de lucre nascuda l’any 1906 per fomentar el desenvolupament empresarial i industrial. Avui desenvolupa i gestiona projectes en què participen representants de prop de 30 països.  
 
El passat 15 d’octubre, Leitat va organitzar a la seva seu corporativa de Terrassa la III Jornada de la Innovació a Catalunya, a quina clausura va participar el president de Catalunya, Artur Mas.