Inaugurada al Canal Olímpic de Catalunya la primera Fira dels Esports Federats a Catalunya

query_builder   5 abril 2013 14:43

event_note Nota de premsa

Inaugurada al Canal Olímpic de Catalunya la primera Fira dels Esports Federats a Catalunya

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha participat aquest matí en la inauguració de la primera Fira dels Esports Federats a Catalunya, que des d’avui i fins diumenge impulsarà la pràctica i la promoció de totes les modalitats esportives amb activitats i exhibicions per a tots els públics al Canal Olímpic de Catalunya. La Fira està organitzada per Firasports, juntament amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria General de l’Esport, amb el suport de la Diputació de Barcelona.
sge
Foto: Jordi Estruch
La Fira neix amb la voluntat d’impulsar la pràctica i el coneixement de totes les modalitats esportives que es practiquen al país i vol ser una cita esportiva totalment innovadora i revolucionària, ja que per primera vegada al país s'uneixen gairebé totes les federacions esportives catalanes –més de quaranta– per promoure l'esport federat i difondre’n els valors.
 
La inauguració de l’esdeveniment ha comptat, també, amb Manuel Reyes, alcalde de Castelldefels; David Moner, president de la UFEC; Josep Maria Infantes, representant de Firasports; Josep Salom, diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona; i Santi Siquier, representant territorial de l’Esport a Barcelona, a més de presidents de federacions i d'entitats vinculades a l'esport del país.
 
L’esdeveniment, que ocuparà diversos escenaris del Canal, situat a Castelldefels, oferirà un cap de setmana d’esport en estat pur en un espai on hi haurà demostracions esportives, sorpreses amb espectacles i exhibicions de diversos esports, una zona amb carpes, estands de les federacions catalanes i tallers. L'entrada tindrà el preu simbòlic d'un euro per al públic, tot i que avui divendres és gratuïta per a les escoles. L’objectiu és oferir l’oportunitat de passar un cap de setmana esportiu i gaudir d'un espai obert a tothom, petits i grans, amb la voluntat que tingui continuïtat en els propers anys.
 
Algunes de les activitats destacades seran un ràpel a la torre de control del recinte, sessions de llançaments de golf a una plataforma situada al mig de Canal, llançaments amb tir amb arc de més de 120 m o vols d’aus rapinyaires sobrevolant el recinte i els assistents. També cal esmentar les activitats de promoció de korfbal, pàdel, esquí nàutic, curses d’orientació o excursionisme, i per dissabte a la nit (20:30h), un espectacle de so, làser i flyboard a la làmina d’aigua del canal. La Fira dels Esports Federats a Catalunya estarà oberta avui divendres, d’11h a 17h; demà dissabte, de 10h a 21:30h, i diumenge, de 10h a 18h.

1  

Imatges

Fotografia de la inauguració (Autor: Jordi Estruch)

Fotografia de la inauguració (Autor: Jordi Estruch) 199