Aprovat definitivament el POUM de Sant Jaume d'Enveja

query_builder   10 abril 2013 16:49

event_note Nota de premsa

Aprovat definitivament el POUM de Sant Jaume d'Enveja

La Comissió territorial d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre (CUTE) ha donat avui el vistiplau definitiu al nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Jaume d’Enveja que, entre d’altres, preveu un total de 1.965 habitatges, el 32% del quals amb algun règim de protecció.
 
El nou POUM del municipi revisa les Normes subsidiàries de Planejament, que havien estat aprovades l’any 1995, i les adapta a les circumstàncies actuals. Així, proposa 16 polígons d’actuació urbanística, a més d’altres 10 sectors de sòl urbà on s’aposta per accions de millora, 5 sectors que qualifica de sòl urbanitzable delimitat i 4 més de sòl urbanitzable no delimitat.
 
Aquesta planificació dóna com a resultat una previsió de 1.964 nous habitatges, amb un sostre de 218.867 m2, dels quals un 32% comptarà amb algun règim de protecció.
 
Concretament, al nucli de Sant Jaume d’Enveja el POUM classifica sòl no urbanitzable situat entre el propi nucli i el riu, així com la totalitat del situat entre el nucli i la variant oest i uns terrenys situats a llevant de la carretera TV-3404.
 
Pel que fa al nucli dels Muntells, es classifica una petita franja de sòl no urbanitzable per sobre de l’avinguda del canal de les Salines i el buit entre rec del Riuet i el carrer Major.
 
Finalment, al nucli de Balada el POUM classifica una peça de sòl no urbanitzable a llevant del carrer de Sant Cristòfol.
 
La CUTE ha aprovat avui definitivament el POUM, tot que n’ha supeditat la publicació al DOGC, i la seva consegüent executivitat, al fet que l’Ajuntament presenti un text refós que incorpori un seguit de consideracions.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 65