Sant Vicenç de Montalt inaugura un complex esportiu i comercial

query_builder   30 abril 2013 18:26

event_note Nota de premsa

Sant Vicenç de Montalt inaugura un complex esportiu i comercial

El delegat ha acompanyat el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, que el 26 d'abril ha presidit, amb l’alcalde Miquel Ángel Martínez, la inauguració del nou complex esportiu i comercial amb que compta aquesta població del Maresme.
Generalitat de Catalunya
 
Situat als barris de Can Boada i Can Ripoll, al costat de la carretera N-II, es tracta d’un supermercat envoltat de petits comerços, i diferents espais amb pistes de pàdel, gimnàs i piscina coberta.
 
Ara fa un any que es va fer un acte per a la primera pedra de la construcció d’aquestes noves instal·lacions. El conseller Felip Puig ha posat de relleu la importància d’aquests equipaments, “una gran inversió de l’empresa de supermercats Sorli Discau que suposa la creació de 80 llocs de treball”.
 
Així mateix, el conseller ha subratllat que la construcció d’aquestes instal·lacions ha estat possible gràcies al consens entre la iniciativa privada i l’interès públic i ha manifestat que “desitgem que empreses com aquesta tirin endavant, generin treball i riquesa i puguin encapçalar iniciatives en què conflueixen centres comercials i esportius”.
 
Per fer possible el projecte el consistori ha fet una concessió administrativa dels terrenys a llarg termini. A més, el plec de clàusules recull una sèrie de bonificacions per l'ús dels equipaments per als veïns de la població.