Ports enllesteix les obres de millora del passeig de Ponent al port de Vilanova

query_builder   8 maig 2013 11:00

event_note Nota de premsa

Ports enllesteix les obres de millora del passeig de Ponent al port de Vilanova

  • Ports de la Generalitat finalitza l’eixamplament de la vorera del passeig de Ponent i la millora dels accessos al parc de Ribes Roges
  • Les actuacions dutes a terme milloren la interrelació del port de Vilanova i la Geltrú amb el teixit urbà
Ports de la Generalitat
Ordenació del front portuari
 
Ports de la Generalitat continua l’ordenació del front marítim del port de Vilanova i la Geltrú amb la finalització de les obres del passeig de Ponent. El projecte desenvolupat en dues fases millora la mobilitat i l’accessibilitat de la zona, i dóna major permeabilitat a la connexió entre el passeig i el parc de Ribes Roges. L’execució de les dues actuacions ha suposat una inversió de 110.000 euros.
 
Les obres han consistit en l’eixamplament de tota la vorera que limita el passeig de Ponent amb el parc de Ribes Roges. La vorera s’ha pavimentat i s’ha equipat amb jardineres en el tram més ample.
 
Per altra banda, també s’ha intervingut en el mur que limita el passeig de Ponent amb Ribes Roges. En la primera fase, executada l’any passat, es va adequar la part de mur que dóna a la platja per evitar l’entrada de sorra en el passeig. Així mateix, la zona es va arbrar amb 23 palmeres.
 
En la segona fase, s’ha enderrocat una part del mur, en el tram enderrocat més pròxim al teixit urbà. En el tram enderrocat s’han construït uns esglaons i una rampa per facilitar l’accés al parc als vianants i a les persones amb mobilitat reduïda. Aquesta actuació ha incrementat la integració de la zona portuària amb el parc de Ribes Roges.
 
Ports de la Generalitat ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per a l’actuació de millora de l’entorn del parc.
 
 
8 de maig de 2013
 
 

1  

Imatges

Passeig de Ponent al port de Vilanova

Passeig de Ponent al port de Vilanova 196