El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre ha inaugurat el Fòrum d'Ocupació Universitària

query_builder   10 maig 2013 13:19

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre ha inaugurat el Fòrum d'Ocupació Universitària

  • Organitzat pel Campus de les Terres de l'Ebre, a través de la Càtedra d'Economica Local i Regional, amb la col·laboració de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), Diputació de Tarragona i Ajuntament de Tortosa
El delegat del Govern inaugura el Fòrum d'Ocupació Universitària
Aquest matí el Campus de les Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV) ha organitzat el primer Fòrum d'Ocupació Universitària. Captació i retenció de talent a les Terres de l'Ebre. Una oportunitat per trobar la teva feina.
El Fòrum, inaugurat pel delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, amb el director del Campus, Azael Fabregat, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el coordinador, Xavier Farré, és una fira d'empreses i entitats, amb l'objectiu de facilitar la inserció laboral de persones formades a llocs de treball de les Terres de l'Ebre i territoris propers.
 
Xavier Pallarès ha volgut felicitar durant la seva intervenció els organitzadors i també, especialment, els empresaris que hi participen activament. Alhora que ha encoratjat els estudiants i a total la gent de l'Ebre, ja que l'accès és lliure, a conèixer aquestes empreses, a obtenir assessorament tècnic de recursos humans i a assistir als tallers que milloren les possibilitat d'inserció laboral.
El delegat del Govern ha destacat que la situació econòmica és especialment complicada i, per això, "des del Govern donem suport a aquestes activitats que dinamitzen el teixit educatiu, social i empresarial, perquè tenim gent molt formada, molt preparada, i que hem de procurar que no hagin de sortir fora".
 
Al Fòrum estan representats diversos sectors econòmics, amb la participació de 14 empreses i institucions de les Terres de l'Ebre i àrea d'influència, com Mistral Bonsai, Grup Balfegó, Plàstics Castellà, L'Onada Serveis, IKK, Olis Faiges, l'Hotel Corona Tortosa, Incubalia, Captio, Mayo Consultors i Port Aventura. A més a més de la col·laboració de l'Institut Català de la Salut, el Projecte Leader Baix Ebre-Montsià i Ribera d'Ebre-Terra Alta, i el mateix Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)

2  

Imatges

Inauguració del Fòrum d'Ocupació Universitària al Campus Terres de l'Ebre

Inauguració del Fòrum d'Ocupació Universitària al Campus Terres de l'Ebre 1932

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre durant la seva visita als estands del Fòrum d'Ocupació Universitària

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre durant la seva visita als estands del Fòrum d'Ocupació Universitària 2354