La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, es reuneix amb els alcaldes de la Cerdanya

query_builder   10 maig 2013 14:42

event_note Nota de premsa

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, es reuneix amb els alcaldes de la Cerdanya

La titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, s'ha reunit amb els alcaldes de la Cerdanya per reflexionar sobre el contingut de la futura Llei de Governs Locals i per parlar de la situació actual dels ens locals. Abans de la trobada, la vicepresidenta ha visitat els ajuntaments de Llívia i de Puigcerdà acompanyada del secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals, Joan Cañada.
La vicepresidenta, Joana Ortega, signant en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament de Puigcerdà
La vicepresidenta, Joana Ortega, signant en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament de Puigcerdà
La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, s’ha reunit amb els alcaldes de la Cerdanya. La trobada ha tingut lloc avui divendres, 10 de maig, a la seu del Consell Comarcal de la Cerdanya. L'ha acompanyada el secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals, Joan Cañada, i la directora dels Serveis Territorials de Governació, Isabel Muradàs.
 
Durant la reunió, s'ha reflexionat sobre el contingut de la Llei de governs locals i també s'ha parlat de la situació actual dels ens locals de la comarca.
 
Abans de la trobada, la vicepresidenta ha visitat l’Ajuntament de Llívia i el museu municipal acompanyada de l’alcaldessa, Sílvia Orriols. Posteriorment, ha visitat l'Ajuntament de Puigcerdà, on s'ha reunit amb l'alcalde Albert Piñeira. Tot seguit, s'ha traslladat a la seu del Consell Comarcal de la Cerdanya, on també ha signat en el Llibre d'Honor, acompanyada del president del consell Ramon Moliner.