Els Bombers de la Generalitat donen per extingit l'incendi forestal del Perelló

query_builder   13 maig 2013 21:55

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat donen per extingit l'incendi forestal del Perelló

·                 Incendi d’habitatge a Manresa amb desallotjats
·                 Incendi d’habitatge a l’Hospitalet de Llobregat amb tres evacuats per fum
Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l’incendi de vegetació que ha afectat aquesta tarda el paratge situat entre les partides denominades el Tossal del Junc i la Resplanada del Perelló. La superfície afectada ha estat d’unes 3 hectàrees de vegetació forestal. Tots els efectius terrestres que han treballat en les tasques d’extinció ja s’han retirat.
 
Incendi d’habitatge a Manresa amb desallotjats
 
A les 17.03 hores els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi a les golfes d'un edifici situat al número 36 del carrer Santa Llúcia de Manresa. Al lloc, s’han desplaçat set vehicles dels Bombers que han pogut donar per controlat el foc al voltant de les 19.00 hores de la tarda. A hores d’ara, continuen remullant la zona afectada, ja que hi ha una gran quantitat de càrrega de combustible.
 
L'edifici afectat té quatre plantes i golfes amb dos pisos per planta. Preventivament, han desallotjat 51 persones que no podran tornar la nit a casa per qüestions de seguretat. Protecció civil de Manresa s’ha fet càrrec de buscar-los allotjament.
 
Incendi d’habitatge a l’Hospitalet de Llobregat
 
Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta tarda en un altre incendi d’habitatge al número 11 del carrer Reverter de l’Hospitalet de Llobregat. En aquest cas, es tracta d’un edifici de tres plantes on ha cremat la tercera planta, quedant l’estructura del sostre afectada i fent,  pel moment, inhabitable aquest pis.
 
A causa de l’incendi, una persona ha hagut de ser evacuada a l’Hospital Moisés Broggi amb l’ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per inhalació de fum i alguna cremada lleu. Així mateix, dues persones grans han estat traslladades també al mateix hospital com a mesura preventiva per fer-los una revisió.
Al lloc de l’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 18.44 hores, han treballat set dotacions dels Bombers de la Generalitat.
 
Cerdanyola del Vallès, 13 de maig de 2013
21.50 hores