El Departament de Justícia destina personal de reforç al Jutjat Penal Únic de Tortosa

query_builder   17 maig 2013 13:02

event_note Nota de premsa

El Departament de Justícia destina personal de reforç al Jutjat Penal Únic de Tortosa

Justícia compleix així el compromís adquirit pel conseller, Germà Gordó, en la seva visita a les Terres de l’Ebre del passat 15 de març
 
 
El Departament de Justícia ha reforçat la plantilla del Jutjat Penal Únic de Tortosa amb un gestor i un tramitador i ha mantingut els dos reforços que hi va destinar des del juny de 2011.
 
D’aquesta manera, el Departament de Justícia compleix el seu compromís de reforçar-lo amb personal administratiu tal com va manifestar el conseller de Justícia durant la primera visita institucional el passat mes de març.
 
En aquesta visita Gordó va tornar a demanar al Consell General del Poder Judicial un jutge de reforç per pal·liar la situació d’increment en l’ingrés d’assumptes i executòries registrades en aquest Jutjat. Un cop el CGPJ ha nomenat una jutgessa permanent i una altra jutgessa en comissió de serveis, el Departament ha reforçat la seva plantilla.
 
Les tasques que duran a terme els nous reforços seran tant de tramitació d’executòries penals pendents com de celebracions de judicis de forma paral·lela al Jutjat Penal Únic.
 
L’oficina de reforç del Jutjat Penal està formada actualment per un jutge, un jutge més de reforç, dos gestors i dos tramitadors. Aquesta oficina ocupa un espai de treball independent del Jutjat Penal Únic, a la segona planta de l’edifici dels jutjats de Tortosa, i el Jutjat Penal Únic es manté a la tercera planta de l’equipament.