Visita institucional i Junta Local de Seguretat a Mollet del Vallès

query_builder   28 maig 2013 11:08

event_note Nota de premsa

Visita institucional i Junta Local de Seguretat a Mollet del Vallès

El delegat va fer ahir una visita institucional a Mollet del Vallès (Vallès Oriental). Va signar el llibre d'honor de l'Ajuntament i va mantenir una reunió de treball amb l'alcalde, Josep Monràs. Posteriorment va assistir plegats a la Junta Local de Seguretat de Mollet del Vallès. Alcalde i delegat han confirmat la percepció de seguretat ciutadana del municipi.
Generalitat de Catalunya
 
El balanç de l’exercici 2012 presenta un descens sensible dels fets coneguts, amb un increment del 27,1 per cent de detencions. L’alcalde i el delegat han constatat que es consolida una percepció de seguretat ciutadana. El municipi comptarà amb una nova Comissaria de la Policia Local que ja serà operativa el proper any.
 
El delegat ja va visitar Mollet del Vallès l’1 de març proppassat, en aquella ocasió acompanyant el conseller Ramon Espadaler en la visita institucional que va fer i participant en una reunió per tractar temes de seguretat. Llavors el conseller va anunciar la possibilitat de que l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) pugui  disposar d'una titulació universitària, de manera que aquest Grau universitari es podria impartir a les instal·lacions de Mollet.