Josep Ramon Solsona és nomenat nou representant territorial de l'Esport a Lleida

query_builder   31 maig 2013 12:02

event_note Nota de premsa

Josep Ramon Solsona és nomenat nou representant territorial de l'Esport a Lleida

Josep Ramon Solsona i Oliva ha estat nomenat avui nou representant territorial de l’Esport a Lleida en substitució de Joaquim Perisé, que ha exercit les funcions de la Secretaria General de l’Esport a la demarcació en els darrers dos anys.
sge
Josep Ramon Solsona va néixer el 1957 i és veí de Vilanova de la Barca (Segrià). És advocat, funcionari del Cos Superior de la Generalitat de Catalunya des del març de 1986 i en els dos últims anys –fins les eleccions del novembre passat- va ser director dels serveis territorials del Departament d’Interior a Lleida i l’Alt Pirineu i Aran.
 
Anteriorment, va estar adscrit durant el període 1986-1989 al departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, des d’on va col·laborar en les modificacions i adaptacions de la normativa en matèria de caça i pesca esportiva. També va participar en la preparació de les primeres normes reguladores dels esports d’aventura, des de la vessant de practica en el medi natural.
 
Durant el període 1990-2007, va estar adscrit al Consell Comarcal del Segrià, des d’on va contribuir a impulsar la pràctica de l’esport escolar en col·laboració amb el Consell Esportiu, els diferents ajuntaments i les escoles, així com a dissenyar les primeres rutes ciclistes rurals i a dinamitzar les bitlles per a la gent gran. En l’àmbit de la política municipal, el nou representant territorial de l’Esport a Lleida ha estat regidor amb responsabilitat en l’esport.

1  

Imatges

Fotografia de Joan Ramon Solsona

Fotografia de Joan Ramon Solsona 1051