II Jornada "La Seguretat del pacient està a les nostres mans"

query_builder   6 juny 2013 14:16

event_note Nota de premsa

II Jornada "La Seguretat del pacient està a les nostres mans"

 
Aquest matí s’ha celebrat la II Jornada "La Seguretat del pacient està a les nostres mans", organitzada per la Fundació Mapfre en col·laboració amb la Societat Espanyola de Medicina d'Urgències i Emergències (SEMES) i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
 
L'objectiu d'aquesta trobada és abordar la seguretat del pacient, la millora de la qual s'ha convertit en un dels objectius de les diferents organitzacions sanitàries. Per fer efectiva aquesta fita és necessari comptar amb diferents institucions que estimulin i donin suport a l'actuació dels professionals, superant les barreres existents i abordant els reptes de futur.
 
La trobada ha abordat totes aquestes qüestions a través de conferències i taules rodones en què participen experts en la matèria de diferents entitats com l'Institut Universitari Avedis Donabedian, l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, l'Hospital Verge de la Cinta Tortosa i l'Hospital Central de la Defensa "Gómez Ulla" de Madrid. ¡¡També participa un representant del Comitè de Gestió de la Xarxa d'Escoles de Salut per als ciutadans.
 
La jornada ha estat inaugurada per la directora general d'Ordenació i Regulació Sanitàries del Departament de Salut, Roser Vallès; el director general de l'Institut de Prevenció, Salut i Medi Ambient de la Fundació Mapfre, Antonio Guzmán; el president de SEMES, Tomás Toranzo; i el director tècnic territorial de Mapfre Familiar, Josep Villalonga.