ARANOW rep el premi a la diplomàcia empresarial

El Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya i PIMEC col·laboren per establir el Premi a la Diplomàcia Empresarial Catalana

query_builder   11 juny 2013 09:27

event_note Nota de premsa

ARANOW rep el premi a la diplomàcia empresarial

El Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya i PIMEC col·laboren per establir el Premi a la Diplomàcia Empresarial Catalana

El Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (DIPLOCAT) i PIMEC han volgut reconèixer l’aportació de l’activitat empresarial catalana a l’exterior en la projecció i la imatge de Catalunya al món i, per això, van acordar crear el Premi a la Diplomàcia Empresarial Catalana amb la voluntat de reconèixer les empreses que s’identifiquen, elles mateixes o els seus productes o serveis, com a catalanes, un pas que ajuda a normalitzar la visibilitat de Catalunya a l’exterior, donant una imatge d’excel·lència del país i difonent els seus valors, actius i atractius.
 
Els objectius de la diplomàcia empresarial són difondre la marca país, focalitzar les accions cap a regions, mercats i països prioritaris, eliminar els obstacles als intercanvis comercials, millorar la reputació internacional de Catalunya i, en definitiva, augmentar els negocis i les inversions.    
 
ARANOW ha estat l’empresa guanyadora d’aquesta primera edició del premi, va rebre el guardó ahir al vespre en el marc del sopar solidari dels Premis Pimes 2013, presidits pel Molt Hble. Sr. Artur Mas, president de la Generalitat. És una empresa situada a Sentmenat que es dedica al disseny, fabricació i comercialització a nivell mundial de línies d’envasos i embalatges en format monodosi.
 
L’empresa té una filosofia de treball basada en el compromís, i una mentalitat d’innovació constant que la fa diferent, la qual cosa permet que els seus equips siguin coneguts en el sector pel fet que són innovadors, versàtils, econòmics, respectuosos amb el medi ambient, amb una qualitat excel·lent i unes prestacions elevades.
 
Per a ARANOW el món és el seu mercat. Com la mateixa empresa ho defineix, les seves instal·lacions són a prop de Barcelona, una ciutat i un territori oberts al món, un entorn privilegiat amb un teixit industrial d’excepció i excel·lents connexions viàries i logístiques que la connecten amb tot el món. Un 34% de les seves vendes es fan a Europa, un 29% a Àsia i Oceania; un 28% a Amèrica i un 13% a Àfrica. El seu vessant internacional és innegable, així com la seva voluntat de projectar el bon fer de Catalunya, la seva llengua i el seu esperit, tant en nom de l’empresa, com amb la naturalitat amb què du a terme la internacionalització, normalitzant la visibilitat de Catalunya a l’exterior.
 
ARANOW, a partir de la seva activitat empresarial catalana a l’exterior, contribueix a la projecció i la imatge de Catalunya al món, i per això ha rebut aquest guardó.