Oberta la convocatòria de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya

query_builder   17 juny 2013 16:55

event_note Nota de premsa

Oberta la convocatòria de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Avui dilluns, 17 de juny, l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), ha obert la convocatòria per a la participació de cellers en la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que se celebrarà a Barcelona entre els dies 21 i 24 de setembre de 2013.
 
Els cellers inscrits, que han de pertànyer almenys a una Denominació d’Origen reconeguda a Catalunya, podran oferir degustacions dels vins i caves que elaborin als visitants de l’esdeveniment vinícola més tradicional de Barcelona.
 
La Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que arriba a la 33a edició, repeteix emplaçament al Passeig Lluís Companys (Arc del Triomf) de la capital catalana, i esdevé una de les cites més emblemàtiques per als barcelonins i els professionals i afeccionats als vins.
 
La normativa i les condicions de participació es poden consultar a través de l’enllaç Normes de participació a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya.
 
L’INCAVI organitza aquesta edició amb la col·laboració de PRODECA, amb l’objectiu d’unificar esforços per a la promoció i la difusió de les qualitats dels vins i caves de Catalunya. Ambdós organismes, adscrits al DAAM, treballen per oferir als visitants un programa que els permeti la descoberta de noves propostes entorn al vi i a la cultura del vi.
 
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.