Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit aquesta matinada l'incendi d'Ós de Balaguer

query_builder   7 juliol 2013 11:17

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit aquesta matinada l'incendi d'Ós de Balaguer

·                 Incendi en un bar de Calafell amb una afectada lleu per fum
·                 Incendi en un taller de Pobla de Mafumet sense ferits
Al voltant de les 01.00 hores d’aquesta matinada, els efectius dels Bombers de la Generalitat que han treballat en l’incendi de vegetació d’Ós de Balaguer ja l’han donat per extingit i s’han retirat. Al llarg d’avui es preveu fer alguna revisió del perímetre afectat que és majoritàriament de camps de conreu (61 hectàrees segons el Cos d’Agents Rurals).
 
Incendi en un bar de Calafell amb una afectada pel fum
 
A les 08.14 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi a un bar situat a la carretera de Barcelona de Calafell. El foc, que ha estat apagat per una de les treballadores, ha afectat una fregidora i la resta del local ha quedat afectat pel fum. La treballadora ha inhalat fum i ha hagut de ser atesa pels serveis sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Al lloc, han treballat dues dotacions dels Bombers que han acabat de revisar i ventilar la zona.
 
Incendi en un taller a la Pobla de Mafumet sense danys personals
 
Aquesta matinada, a les 01.40 hores, s’ha rebut l’avís d’un incendi en un taller de la Pobla de Mafumet que es troba al carrer Serra d’Or. El foc ha afectat a l’oficina que hi havia l’interior d’aquest taller, el qual està aïllat i no té vivendes a la part superior. Al lloc, han treballat quatre vehicles dels Bombers i han donat el foc per controlat al voltant de les 02.00 hores de la matinada.
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 7 de juliol de 2013
11.00 hores