MODA

La desfilada de SCHIPPER/ARQUES obre la tercera jornada de la passarel·la 080 Barcelona Fashion

query_builder   10 juliol 2013 14:43

event_note Nota de premsa

MODA

La desfilada de SCHIPPER/ARQUES obre la tercera jornada de la passarel·la 080 Barcelona Fashion


  • Al matí, els dissenyadors Natalie Capell i Alexis Reyna han presentat les seves propostes per a la temporada primavera –estiu 2014. A la tarda ho faran Juan Pedro Lopez, Celia Vela, TCN i Custo Barcelona.
 
La desfilada de la firma SCHIPPER/ARQUES ha obert aquest matí la passarel·la 080 Barcelona Fashion que arriba avui a la seva tercera jornada. També han presentat aquest matí les seves propostes per a la temporada primavera-estiu 2014, els dissenyadors Natalie Capell i Alexis Reyna.
 
L’encarregada d’obrir la jornada d’avui del 080 Barcelona Fashion ha estat la firma SCHIPPER/ARQUES. El tàndem format pels dissenyadors Boris Schipper i Tomàs Pedrosa Arques han presentat al matí la col·lecció “Refraction” inspirada en la rosada resplendent de les terres baixes en un matí d’estiu, i en l’art transdisciplinari de l’artista canadenc Michel de Broin.
 
Per la seva part, la dissenyadora Natalie Capell, amb la col·lecció “Persona” ha creat una proposta, per a la temporada primavera-estiu 2014, on predominen els vestits llargs i tops delicats, còmodes i portables en múltiples combinacions, i amb cinturons de seda. La dissenyadora ha presentat peces de diferents tuls, de seda natural, de lycra, de poliamida, materials tots treballats i tintats a mà.
 
El dissenyador Alexis Reyna ha tancat la jornada de matí de la passarel·la 080 amb “ DAY IN DAY OUT” i amenitzant la seva desfilada amb un nou projecte musical “Alexis Reyna y las Semillas” A la tarda, la passarel·la 080 Barcelona Fashion acollirà les propostes de les firmes Juan Pedro Lopez, Celia Vela, TCN i Custo Barcelona.
 
Pel que fa a les activitats paral•leles del 080, el Clúster Tèxtil Moda de Catalunya (ACTM) i CECOTEX, organitzen la conferència “El Comerç Tèxtil en xifres”.
 
Lliurament del premi 080 Barcelona Fashion

 
Demà dijous 11 de juliol, la vicepresidenta del Govern i presidenta en funcions, Joana Ortega presidirà, un cop finalitzada la desfilada de Josep Abril, l’acte de lliurament del Premi 080 Barcelona Fashion. Acompanyada del gerent del CCAM, Miquel Rodríguez, i els membres del jurat internacional del 080, lliurarà aquest premi que distingeix la millor col•lecció d’aquesta dotzena edició de la passarel•la de moda catalana. El premi està dotat amb 20.000 euros.
 
El jurat internacional d’aquesta dotzena edició del 080 Barcelona Fashion, el conformen la directora de l’IED Moda de Milà i presidenta del jurat, Sara Azzone; el dissenyador de calçats i analista de moda, Carlos Puig Padilla; els estilistes FERMIN & GILLES; l’empresària especialitzada en moda, Isabel Estrany Pons; i el periodista i comissari independent, Federico Poletti.
 
 
Dijous 11 de juliol de 2013 - Agenda 080 Barcelona Fashion
 
10.30h.- YERSE
12.00h.- YIORGOS ELEFTHERIADES
13.30h.- GUILLERMINA BAEZA
16.00h.- JUSTICIA RUANO
17.30h.- JOSEP ABRIL
18.00h.- LLIURAMENT PREMI 080
19.00h.- MIRIAM PONSA
21.00h.- MODAFAD
 
 
 

2  

Fitxers adjunts

Desfilada de SCHIPPER/ARQUES

Desfilada de SCHIPPER/ARQUES
JPG | 1242

Desfilada de Natalie Capell

Desfilada de Natalie Capell
JPG | 1147