Boi Ruiz visita el nou àmbit d'hospitalització de ginecologia i obstetrícia de la Corporació Sanitària Parc Taulí

query_builder   25 juliol 2013 16:50

event_note Nota de premsa

Boi Ruiz visita el nou àmbit d'hospitalització de ginecologia i obstetrícia de la Corporació Sanitària Parc Taulí

Visita Parc Taulí
 
Avui dijous, 25 de juliol, el conseller de Salut, Boi Ruiz, ha visitat el nou àmbit d’hospitalització de ginecologia i obstetrícia de la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell.
 
El Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital de Sabadell ja funciona a les noves instal·lacions des del 19 de juny, dia en què va deixar els espais de l’edifici Santa Fe, que ocupava des de feia gairebé cinquanta anys. Ara el Servei s’ubica a la tercera planta de l’edifici Taulí, reformada integralment. Amb aquest canvi ha culminat la integració en un sol edifici de tota l’àrea maternoinfantil, després que el 2009 ja s’hi van traslladar el bloc obstètric, la Unitat de Neonatologia i l’UCI pediàtrica.
 
El nou àmbit dedicat a la ginecologia i l’obstetrícia disposa de 44 llits, distribuïts en 18 habitacions dobles i 8 d’individuals. El trasllat als nous espais ha suposat una important millora en el confort de les persones usuàries d’aquest Servei perquè, per exemple, cada habitació té bany propi i mobiliari i equipament nous.
 
Pel que fa als professionals, també ha comportat una millora important, ja que en facilita el treball interdisciplinari i assegura la proximitat entre els professionals que estan de guàrdia les 24 hores a les sales de part i les dones ingressades a planta. El fet de guanyar nous espais també ha permès habilitar sales específiques com ara la sala d’atenció al nounat, una sala per a consells en el moment de l’alta i de suport a l’alletament o una altra sala d’estar per als familiars.