Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 26 al 28 de juliol

Fins a les 20.00 h d'aquest diumenge no hi ha hagut cap víctima mortal a les carreteres i autopistes catalanes

query_builder   28 juliol 2013 20:00

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 26 al 28 de juliol

Fins a les 20.00 h d'aquest diumenge no hi ha hagut cap víctima mortal a les carreteres i autopistes catalanes

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària catalana no ha registrat cap víctima mortal aquest cap de setmana, des de les 15.00 h de divendres, dia 26, fins a les 20.00 h d’avui diumenge, 28 de juliol.
 
Pel que fa a la mobilitat, entre les retencions més destacades de retorn a l’àrea metropolitana de Barcelona d’avui diumenge a la tarda, destaquem:
 
-       N-340: 6 km entre Roda de Berà i El Vendrell en direcció Barcelona.
 
-       N-II: 5 km de circulació intensa a Vilamalla en sentit sud.
-       N-260: 3 km a Vilabertran en sentit Figueres.
-       C-31: 6 km a Sta. Cristina d’Aro per enllaçar amb la C-35.
-       C-65: 2 km a Sta Cristina d’Aro per anar cap a Llagostera.
 
-       C-32 nord: 8 km de cua de St. Vicenç de Montalt a Mataró i 5 km d’intensitat entre Premià de Dalt i Alella en direcció la capital catalana.
-       AP-7: 5 km a La Roca del Vallès en sentit sud.
 
-       C-32 sud: 8 km d’intensitat entre Castelldefels i Sant Boi de Llobregat en direcció la capital catalana.
-       B-20: 3 km de cua entre Cornellà i Esplugues de Llobregat en sentit Nus de la Trinitat.
           
A banda, un incendi de vegetació agrícola ha obligat a tallar la carretera local TP-7225 a Constantí.
 
Al llarg d’aquest matí, no hi ha hagut problemes destacats.
 
Ahir dissabte la situació viària va ser complicada sobretot durant el matí i migdia  a causa de l’elevada mobilitat. Les retencions més destacades  es van localitzar sobretot a l’AP-7, als peatges de la Roca (fins a 12 km) i de Martorell (dos trams de 4 i 6 km). En aquesta mateixa via també es van registrar cues a Llinars del Vallès i a Maçanet de la Selva en sentit nord i a Roda de Berà i a la sortida d’Altafulla en sentit sud.
 
Altres vies amb complicacions han sigut: la N-340, amb 5 km a Creixell i 2 a Torredembarra en sentit Tarragona; la C-32 amb aturades a Mataró i Palafolls en direcció Girona i la C-65 a Llagostera, amb 3 km de cua per enllaçar amb la C-35 direcció la Costa Brava.
 
A més, al matí, la N-340 va estar tallada a Vallirana durant una hora i mitja a causa d’una manifestació i també hi va haver restriccions a la N-II a Celrà en aquest cas per un xoc entre un tot terreny i una furgoneta.
 
A la tarda, l’accident d’un camió cisterna buit a l’AP-7 a Constantí va obligar a tallar dos carrils en sentit sud i va provocar fins a 2,5 km de cua.
 
Pel que fa a divendres a la tarda, es van registrar algunes incidències de trànsit que van provocar complicacions, entre les quals cal destacar l’accident d’un camió que va bolcar i es va incendiar a l’AP-7 a Vilobí d’Onyar. Això va obligar a tallar inicialment la via en sentit sud i a què els vehicles fossin desviats per la sortida 8- Riudellots de la Selva. Més tard es va poder obrir un carril però al llarg de la tarda es van acumular cues de fins a 6 km a conseqüència de la restricció (es van haver de fer tasques de reasfaltament dels carrils afectats).
 
Un altre accident a l’A-2 a Abrera, un xoc múltiple que va fer que es tallés un carril en sentit Lleida, va provocar fins a 8 km de cua en aquesta via.
 
Altres vies amb retencions per elevada mobilitat de sortida van ser: C-65 i C-31 a Sta Cristina d’Aro; la C-32 a Mataró i a Palafolls; l’AP-7 al peatge de La Roca i al Nus del Papiol; i la B-23 a Molins de Rei.

1  

Fitxers adjunts

Nota en pdf

Nota en pdf
PDF | 64