Els titulars del Carnet Jove tindran nous descomptes i avantatges en esports nàutics i tennis

L'Agència Catalana de Joventut ha signat convenis de col·laboració amb la Federació Catalana de Vela i la Federació Catalana de Tennis

query_builder   30 juliol 2013 17:00

event_note Nota de premsa

Els titulars del Carnet Jove tindran nous descomptes i avantatges en esports nàutics i tennis

L'Agència Catalana de Joventut ha signat convenis de col·laboració amb la Federació Catalana de Vela i la Federació Catalana de Tennis

Els titulars del Carnet Jove podran gaudir a partir d’ara de nous descomptes i avantatges en esports nàutics i tennis. El director general de l’Agència Catalana de Joventut (ACJ), Jordi Boixadera, ha signat aquest matí convenis de col·laboració amb el president de la Federació Catalana de Vela, Gerard Esteva, i el president de la Federació Catalana de Tenis, Joan Navarro.
 
El conveni amb la Federació Catalana de Vela, permetrà als prop de 500.000 titulars del Carnet Jove gaudir d’un bateig de mar en un dels clubs dependents de la Federació amb un descompte del 10% sobre la tarifa habitual. Els 13 clubs que ofereixen el descompte es troben a Barcelona, Port de la Selva, l’Escala, Garraf, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pol de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Premià de Mar, El Prat de Llobregat, Sitges, Salou i Cambrils.
 
D’altra banda, l’Agència Catalana de Joventut també ha arribat a una acord amb la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FCAS) pel qual els seus abonats podran gaudir dels albergs de la Xanascat amb un descompte del 10% en les pernoctacions i àpats. Així mateix, la FCAS també proposarà als seus clubs afiliats que s’adhereixin com a col·laboradors del Carnet Jove.
  
Avantatges en instal·lacions i activitats de la Federació Catalana de Tennis
 
Els titulars del Carnet Jove també es podran beneficiar d’un 10% de descompte si es fan la quota d’abonament mensual i en el lloguer de pistes de tennis i pàdel de la Federació Catalana de Tennis (FCT). També obtindran quatre classes en grup de franc, com a promoció de benvinguda per als nous abonats de la FCT.
El conveni de col·laboració inclou avantatges pels integrants de la Federació Catalana de Tennis. Així, els seus abonats podran gaudir dels albergs de la Xanascat amb un descompte del 10% en les pernoctacions i àpats i els clubs de la FCT que realitzin una reserva tindran una tarifa social a qualsevol règim d’estada.
 
D’altra banda, la Federació Catalana de Tennis promourà que els clubs associats s’incorporin com a entitat col·laboradora del Carnet Jove perquè ofereixin descomptes als seus titulars.