Mor un dona en una platja de Roses (Alt Empordà)

query_builder   3 agost 2013 12:45

event_note Nota de premsa

Mor un dona en una platja de Roses (Alt Empordà)

La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya (DGPC), a través del Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya CECAT, ha rebut avís de la mort d’una dona, a les 10.13 hores, a la platja Santa Margarida de Roses, al  terme municipal de Roses (Alt Empordà).
 
Segons les primeres informacions, una dona ha avisat als socorristes de la Creu Roja que una amiga seva s’estava banyant i tenia problemes. Els socorristes de la Creu Roja ràpidament han tret la dona de l’aigua, ja inconscient, i han realitzat les primeres maniobres de reanimació.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat al lloc dues ambulàncies. Els professionals sanitaris han fet maniobres de reanimació però amb resultats infructuosos. Es tracta d’una dona amb una edat entre 71 anys i  de nacionalitat espanyola.
 
En aquest succés també hi ha treballat el cos dels Mossos d’Esquadra, amb 2 patrulles de la Comissaria de Roses. Un cop s’ha certificat la mort de la dona, els serveis funeraris s’han fet càrrec del cos.
 
A la platja on ha passat l’incident hi havia bandera verda i feia pocs minuts que havia començat el servei de vigilància de la Creu Roja.