Bombers de la Generalitat: serveis destacats d'aquesta matinada

query_builder   7 agost 2013 07:37

event_note Nota de premsa

Bombers de la Generalitat: serveis destacats d'aquesta matinada

  • Incendi en un pis de Terrassa amb un ferit per inhalació de fum
  • Cedeix la teulada d’un habitatge a Vilafranca del Penedès
 
Incendi en un pis de Terrassa amb un ferit per inhalació de fum (Vallès Occidental)
 
A les 04.42 hores d’aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi a la sisena planta d’un edifici de set, a l’avinguda Madrid, número 1A, de Terrassa.
 
Fins al lloc s’han desplaçat set dotacions dels Bombers entre les quals hi havia l’ambulància amb efectius del GEM (Grup d’Emergències Mèdiques).
 
El foc, que ha cremat la cuina i ha afectat tot el pis pel fum, ha estat apagat pels Bombers al voltant de les 05.00 hores.
 
Fins al lloc també s’han desplaçat efectius del cos dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local que, a l’arribada dels Bombers, ja havien desallotjat preventivament tot l’immoble amb un total de 14 pisos. Els Bombers han evacuat de l’interior del pis afectat una dona de 44 anys que ha estat traslladada pel SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) a l’Hospital de Terrassa ferida per inhalació de fum.
 
Un cop inspeccionats el pisos, cap a les 05.15 hores han pogut retornar els veïns dels pisos fins a la cinquena planta, i poc després de les 05.30 hores ho han fet els veïns restants.
 
Cedeix la teulada d’un habitatge a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
 
Els Bombers rebien l’avís a les 05.57 hores d’aquesta matinada, de l’esfondrament del sostre d’un habitatge de planta baixa i primer pis al carrer Valls, número 7, a Vilafranca del Penedès.
 
Fins al lloc s’han desplaçat quatre dotacions dels Bombers, a més d’efectius de la Policia Local i del SEM, que han pogut comprovar que s’havia esfondrat la teulada de la casa que ha arrossegat els fals sostre d’uns 5 m2.
 
Cap persona ha resultat ferida a causa de l’esfondrament, tot i que un dels inquilins ha estat evacuat amb una ambulància del SEM a l’Hospital de Vilafranca per un atac d’ansietat.
 
Fins al lloc també es desplaçarà l’arquitecte municipal per valorar si hi hagut afectació estructural de l’immoble.