Mor un home francès de 81 anys en una platja de Cambrils (Baix Camp)

query_builder   15 agost 2013 18:55

event_note Nota de premsa

Mor un home francès de 81 anys en una platja de Cambrils (Baix Camp)

 
La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya (DGPC), a través del Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya CECAT, ha rebut avís aquesta tarda a les 16:40 hores de la mort d’un home francès de 81 anys a la platja de Vilafortuny de Cambrils (Baix Camp).
 
Segons les primeres informacions, diversos testimonis han alertat al socorrista que hi havia un home surant dins l’aigua. Un cop se l’ha tret de l’aigua, ja inconscient, se li han realitzat les primeres maniobres de reanimació fins que han arribat al lloc els professionals sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
 
A banda dels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), també s’hi ha desplaçat 1 patrulla dels Mossos d’Esquadra i membres de la Policia Local de Cambrils.
 
A la platja on ha passat l’incident hi havia bandera verda i servei de vigilància. Amb la d’avui ja són 16 les persones que han perdut la vida aquest estiu a les platges catalanes.
 
Protecció Civil recomana no banyar-se si us trobeu malament. Cal que respecteu les normes de bany i el color de les banderes, així com seguir sempre les indicacions dels socorristes. Si observeu alguna persona amb problemes dins de l’aigua aviseu immediatament el socorrista o truqueu al 112. No us llanceu a rescatar ningú si no sou experts en rescat aquàtic.
 
Podeu consultar més consells de seguretat en el bany al web www.gencat.cat/interior/platges i també en aquest enllaç l’estat de les platges i la bandera que hi oneja.
 
 
Barcelona, 15 d’agost de 2013