Cloenda i lliurament de premis del IX Encuentro de Rescate en Accidentes de Tráfico al Circuit Barcelona-Catalunya

query_builder   18 setembre 2013 14:28

event_note Nota de premsa

Cloenda i lliurament de premis del IX Encuentro de Rescate en Accidentes de Tráfico al Circuit Barcelona-Catalunya

  • El director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Ramon Parés, i la subdirectora general operativa, Anna Martín, entre els assistents

 

  • La proclamació de guanyadors es farà pels volts de les 20.00h

 

  • En el certamen prenen part tres equips dels Bombers de la Generalitat; Lleida, Granollers i Terrassa
 
 
 
El director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Ramon Parés, i la subdirectora general operativa, Anna Martín, assistiran aquest vespre a l’acte de lliurament dels premis del IX Encuentro estatal de Rescate en Accidentes de Tráfico, que es fa des d’ahir al paddock del Circuit Barcelona – Catalunya. La cloenda també comptarà amb la presència de la cap del Departament d’Operacions del Circuit, Marga Iglesia, així com del director de Bombers de Barcelona, Manel Pardo.
 
Avui dimecres té lloc la segona i darrera jornada de competició, en què els equips participants hauran de fer la resta de maniobres obligatòries. Aquest matí hi han participat  els equips de Lleida i Granollers, mentre que a la tarda realitza les maniobres l’equip de Terrassa.
 
La competició avui es perllongarà fins a les 17.00 hores, moment a partir del qual el jurat de tècnics es reunirà per  acabar de valorar i puntuar la intervenció de cada equip. El veredicte es farà públic pels volts de les 20.00 hores a la zona del podi del Circuit, on acte seguit tindrà lloc l’acte d’entrega de guardons.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 18 de setembre de 2013
14.00 hores