Els Bombers de la Generalitat donaran consells als boletaires demà divendres

query_builder   19 setembre 2013 14:01

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat donaran consells als boletaires demà divendres

 
· En previsió d’un cap de setmana amb molta afluència de caçadors de bolets arreu del país, el responsable dels Grups Especials dels Bombers de la Generalitat, Sebastià Massagué, atendrà els mitjans de comunicació a les 12.30 hores a Bellaterra
 
Amb les pluges de les darreres setmanes, la temporada de bolets d’enguany es preveu molt exitosa. Això junt a la predicció meteorològica del proper cap de setmana fa preveure una important afluència de caçadors de bolets arreu del país. És per aquesta raó que els Bombers de la Generalitat volen recordar tot un seguit de consells per evitar qualsevol incidència coincidint amb els dies de màxima activitat dels boletaires en tot el país.
 
D’aquesta manera, el responsable dels Grups Especials dels Bombers de la Generalitat, Sebastià Massagué, atendrà als mitjans de comunicació demà divendres, a partir de les 12.30 hores, a les dependències de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments a Cerdanyola del Vallès (carretera de la Universitat Autònoma, s/n; Bellaterra).
 
 
Cerdanyola del Vallès, 19 de setembre de 2013
13.20 hores