Demà, diumenge 6 d'octubre, a partir de les 10h, a Sant Joan de les Abadesses

Els Bombers de la Generalitat participen a la I Trobada de Cossos d'Emergència i de Seguretat al Ripollès

query_builder   5 octubre 2013 20:51

event_note Nota de premsa

Demà, diumenge 6 d'octubre, a partir de les 10h, a Sant Joan de les Abadesses

Els Bombers de la Generalitat participen a la I Trobada de Cossos d'Emergència i de Seguretat al Ripollès

 
 
Demà, diumenge 6 d’octubre, els Bombers de la Generalitat, juntament amb representants d’altres cossos d’emergència de la comarca, es reuniran a Sant Joan de les Abadesses, on durant el matí es faran activitats diverses, exposicions i tallers. La jornada finalitzarà amb un simulacre d’accident de trànsit.
 
Està previst que les activitats comencin a partir de les 10.00 hores del matí a la plaça Barcelona de Sant Joan de les Abadesses.
 
En aquest sentit, els Bombers de la Generalitat mostraran al públic una Bomba Rural Pesant (BRP), un camió polivalent que s’utilitza tant en l’àmbit urbà com en el rural.
 
D’altra banda també es muntarà una carpa l’interior de la qual estarà plena de fum a on es muntarà un circuit pels més petits. Precisament seran els infants els que podran apagar dos troncs amb motxilles d’aigua o travessar un Pont de Mico amb l’ajuda dels Bombers del Grup d’Actuacions Especials (GRAE).
 
A partir de les 11.00 hores, diverses autoritats visitaran la trobada. Hi assistirà l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roque; el director dels Serveis Territorials d’Interior, Albert Ballesta; i el cap de l’Àrea d’Operacions dels Bombers de la Generalitat, Ferran Garcia; entre d’altres.
 
A partir de les 13.00 hores tindrà lloc un simulacre d’accident de trànsit amb excarceració dels ferits. En l’exercici hi participaran, a més dels Bombers, efectius del cos dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local i del Sistema d’Emergències Mèdiques.
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 5 d’octubre de 2013