El conseller Espadaler surt insatisfet de la reunió amb el ministre d'Indústria en relació al cas Castor

query_builder   7 octubre 2013 14:58

event_note Nota de premsa

El conseller Espadaler surt insatisfet de la reunió amb el ministre d'Indústria en relació al cas Castor

FOTO
El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha reclamat avui més informació al Ministeri d’Indústria, i s’ha mostrat insatisfet ja que “sortim igual que hem entrat: sense cap informació rellevant que no coneguéssim” després de la reunió mantinguda aquest matí en relació al projecte Castor.
 
Espadaler ha insistit en que “seguim sense tenir la informació i no som optimistes de que ens arribi tot i tenir les competències plenes en matèria de Protecció Civil”. “Ens temem que s’utilitzi d’excusa el fet que es tracta d’una informació sensible per no lliurar-la a la Generalitat”, ha afegit.
 
Malgrat això, el titular d’Interior ha anunciat que persistiran en la voluntat de conèixer la informació al detall, raó per la qual ha confirmat que “aquesta mateixa tarda posarem en coneixement de la Fiscalia de Medi Ambient totes les dades que tenim en relació a l’empresa Castor” i per l’altra que “en breu farem un requeriment via judicial a l’empresa per conèixer la seva activitat de forma detallada”.
 
El conseller, tal i com s’havia compromès, també ha fet palès el malestar dels alcaldes catalans que no han estat convocats a la reunió a diferència dels valencians.
 
La reunió, que ha començat a tres quarts de dotze, ha comptat amb la presència del ministre d’Indústria José Manuel Soria,  el president valencià, Alberto Fabra el president de la diputació de Castelló, Xavier Moliner,  i els alcaldes de Vinaròs, Benicarló, i Peníscola. Per part de la Generalitat, a part del conseller també hi ha assistit el secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres.