Finalitza el procés electoral al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català

query_builder   8 octubre 2013 14:30

event_note Nota de premsa

Finalitza el procés electoral al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català

 
 
La Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Pa de Pagès Català és la IGP catalana més recent, i va ser definitivament reconeguda i inscrita en el registre europeu de denominacions d’origen i indicacions geogràfiques protegides el 20 de febrer de 2013.
 
El passat 28 de juny es va iniciar el primer procediment electoral per a escollir els òrgans de govern al seu Consell Regulador, amb la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) de l’Edicte de 20 de juny de 2013 de convocatòria d’eleccions. Fins ara, la Comissió Rectora havia estat el resultat d’un pacte entre representants de tots els gremis de flequers pertanyents a la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers, entitat promotora de la creació de la IGP Pa de Pagès Català.
 
D’aquest procés han resultat escollits 10 vocals titulars (i 10 suplents) que, a partir d’ara i durant els pròxims 4 anys, formaran la Comissió Rectora del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català. Ahir, 7 d’octubre, es va fer la reunió de constitució de la Comissió Rectora en la qual es van nomenar el president i el vicepresident del Consell Regulador. Així, amb els  nomenaments d’Antoni Figuera Niubó com a president i de Jaume Bertran Garriga com a  vicepresident, culmina el procés electoral d’aquesta IGP.
 
La IGP Pa de Pagès català vol ser un element clau en la difusió i reconeixement de l’ofici de forner a Catalunya.
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.