Pelegrí manifesta el compromís del Govern amb Copirineo

query_builder   12 octubre 2013 15:28

event_note Nota de premsa

Pelegrí manifesta el compromís del Govern amb Copirineo

 
 
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ha manifestat avui “el compromís del Departament d’Agricultura per donar suport i ajudar garantir la viabilitat de Copirineo; una cooperativa que ens ocupa i en preocupa, en la qual estem aboant esforços des de fa temps i que estic conveçut que té futur i que pot demostrar la seva competitivitat en el mercat”.
 
Pelegrí, ha manifestat el suport del Dept. i les gestions que es venen fent  des de l’inici de l’actual mandat per intentar ajudar que no tanqui la cooperativa, que es mantingui l’activutat ramadera dels socis propietaris de la coopoerativa i que es puguin mantenir al màxim posible els llocs de treball  associats; un suport que passa per la col·laboració en l’elaboració del Pla de viabilitat que està elaborant la propia cooperativa.
 
“Des del Departament estem ajudant i assesorant en el diseny d’un nou pla d’empresa que faciliti la viablitat de la cooperativa en el futur sense que aquesta perdi el seu esperit cooperatiu i que passa per la búsqueda de sinergies i la col.laboració amb altes cooperatives del sector lleter” ha senyalat el conseller.
 
En aquest sentit, el conseller d’Agricultura ha mantingut diverses reunions i contactes amb l’alcalde de la Pobla de Segur, el president del Consell Comarcal, així com amb l’empresa i altres coopoeratives del sector.