ENERGIA

La Generalitat convoca els Premis d'Excel·lència Energètica

query_builder   14 octubre 2013 14:04

event_note Nota de premsa

ENERGIA

La Generalitat convoca els Premis d'Excel·lència Energètica

La Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), ha convocat els Premis d’Excel·lència Energètica, amb la intenció de reconèixer les empreses que hagin dut a terme projectes o actuacions remarcables en el camp de l’estalvi, l’eficiència energètica, el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques. Aquesta iniciativa s’insereix en la labor de conscienciació que realitza l’ICAEN, amb l’objectiu de promoure i impulsar iniciatives, projectes i hàbits que permetin avançar cap a un nou model energètic més eficient, socialment redistributiu i ambientalment sostenible.
 
Els Premis d’Excel·lència Energètica es dividiran en les següents modalitats:
 
-      Actuació/Projecte: es distingirà l’empresa o entitat que hagi dut a terme una instal·lació o actuació significativa. Aquesta modalitat comptarà amb un guardó per a l’àmbit d’estalvi i eficiència energètica i un altre per al de les energies renovables.
 
-      Sensibilització: es reconeixerà l’empresa o entitat que hagi destacat per les seves actuacions de difusió i conscienciació en matèria d’energies renovables i d’eficiència energètica.
 
-      Internacionalització: Empresa o entitat que hagi desenvolupat un projecte o actuació amb projecció internacional en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i les energies renovables.
 
-      Emprenedoria i ocupació: Empresa o entitat que s’hagi distingit per dur a terme una actuació o projecte empresarial innovador en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i les energies renovables capaç de generar riquesa i llocs de treball per al territori.
 
La presentació de candidatures s’iniciarà el dia 15 d’octubre i finalitzarà el migdia del 8 de novembre. d’octubre. S’hi podran presentar totes aquelles empreses i entitats que hagin treballat en les modalitats previstes sempre que la seva activitat, resultat o benefici es desenvolupi o s’apliqui a Catalunya. Un jurat avaluarà les propostes i decidirà els guanyadors. D’aquesta manera es reprenen i s’actualitzen els reconeixements que s’havien atorgat a empreses i entitats del sector energètic a Catalunya.