MODA

La Generalitat promocionarà els dissenyadors del 080 Barcelona Fashion a la passarel·la ColòmbiaModa

query_builder   25 octubre 2013 14:37

event_note Nota de premsa

MODA

La Generalitat promocionarà els dissenyadors del 080 Barcelona Fashion a la passarel·la ColòmbiaModa

 
·        El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha tancat amb el president de l’Institut Inexmoda de Colòmbia, Carlos Eduardo Botero, l’acord que permetrà l’intercanvi de dissenyadors entre ambdues passarel·les.
 
·        L’objectiu és impulsar la internacionalització de la moda catalana en una passarel·la de referència a Llatinoamèrica.
 
La Generalitat de Catalunya promocionarà l’intercanvi de dissenyadors entre la passarel·la 080 Barcelona Fashion i ColombiaModa. El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, juntament amb el president d’Inexmoda, Carlos Eduardo Botero, ha formalitzat l’acord que preveu la col·laboració entre el govern català i l’Institut de promoció de la moda de Colòmbia.
 
La Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, vol donar a conèixer el potencial del disseny i producció en tèxtil i moda, mitjançat una passarel·la de referència a Llatinoamèrica.
 
L’Institut per a l’Exportació i la Moda de Colòmbia, Inexmoda, és un organisme de referència al país en el àmbit del tèxtil,  el calçat i les noves tendències, i és també l’organitzador de la passarel·la Colombiamoda de Medelllin.
 
                                                                                                                                 
Nota: Podeu accedir lliurement a tota la informació sobre els diferents actes i imatges d’aquesta missió institucional i empresarial als enllaços pool.acn.cat