Protecció Civil finalitza la Prealerta del Ferrocat pel restabliment de la circulació de trens a Sant Andreu Arenal (Barcelona)

query_builder   28 octubre 2013 09:56

event_note Nota de premsa

Protecció Civil finalitza la Prealerta del Ferrocat pel restabliment de la circulació de trens a Sant Andreu Arenal (Barcelona)

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha finalitzat la Prealerta del pla d’actuació del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril (Ferrocat), un cop restablerta la circulació a l’estació de Sant Andreu Arenal, on ahir va descarrilar l’últim vagó d’un comboi a l’entrada de l’estació.
 
Protecció Civil de la Generalitat va activar ahir el Ferrocat pel descarrilament de l’últim vagó d’un comboi que estava entrant a l’estació de Sant Andreu Arenal. Posteriorment, Protecció Civil va rebaixar el pla a fase de Prealerta un cop confirmat que no hi havia risc per a les persones.
 
ADIF ha informat que la situació a l’estació de Sant Andreu Arenal està pràcticament normalitzada i que els trens de les línies R3 i R4 ja hi poden circular. Els trens de la línia R7 s’aturen de moment a l’estació de Montcada Bifurcació on els passatgers poden fer canvi de tren a les altres línies que circulen per aquesta estació. 
 
Ja s’ha retirat el tren descarrilat ahir a l’estació i els trens de les línies R3 i R4 han recuperat la freqüència de pas.