L'Agència de Salut Pública posa en marxa la "Brigada mòbil Festa Major Sostenible" a la UAB

query_builder   6 novembre 2013 15:32

event_note Nota de premsa

L'Agència de Salut Pública posa en marxa la "Brigada mòbil Festa Major Sostenible" a la UAB

 

En el marc de la Festa Major de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) 2013, l’Agència de Salut Pública de Catalunya, a través de la Subdirecció General de Drogodependències i amb la col·laboració de la Fundació Autònoma Solidària (FAS), posen per primera vegada en marxa la "Brigada mòbil Festa Major Sostenible". Aquesta activitat té com a objectiu sensibilitzar els joves conductors mitjançant una proposta d’intervenció entre iguals que consisteix en la difusió de material preventiu en clau d’humor i d’alcoholímetres.
 
L’actuació preventiva amb els estudiants universitaris es durà a terme el proper 7 de novembre entre les 13h i les 23h a l’aparcament de la UAB per part de voluntaris de la FAS amb el suport d’Energy Control, entitat especialitzada en aquest tipus d’abordatge en joves.
 
La "Brigada mòbil Festa Major Sostenible" complementarà altres activitats preventives, entre les quals destaquen la fira d’entitats, la gimcana "Que fas de festa?", i el punt d’informació i assessorament sobre drogues i sexualitat "El xiringu".
 
Aquestes actuacions formen part d’una línia de treball de l’Agència de Salut Pública amb les universitats catalanes ("En plenes facultats", "El teu punt de mira"), amb les quals es pretén arribar a uns 2.000 universitaris.
 
Més informació: