El Departament d'Agricultura organitza una jornada tècnica sobre aqüicultura continental

query_builder   11 novembre 2013 10:27

event_note Nota de premsa

El Departament d'Agricultura organitza una jornada tècnica sobre aqüicultura continental

La Direcció General de Pesca i Afers Marítims del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha organitzat per al proper dimecres, 13 de novembre de 2013, de 9:30 hores a 14:00 hores, als Serveis Territorials del Departament a Lleida (c. Camp de Mart, 35) la celebració d’una jornada tècnica sobre aqüicultura continental.
 
La finalitat d’aquesta iniciativa és divulgar l’aqüicultura d’aigua dolça i donar a conèixer les seves potencialitats per dur a terme accions innovadores que puguin contribuir a afavorir el progrés econòmic del nostre país.
 
En el desenvolupament de la jornada hi participaran tècnics aqüícoles que parlaran de les possibilitats de l’aquaponia (combinació de l’agricultura tradicional amb el cultiu aqüícola), del potencial de l’aqüicultura continental en zones de regadiu, de les possibilitats del cultiu de l’anguila i de l’esturió, de la repoblació dels rius amb peixos produïts en instal·lacions aqüícoles d’aigua dolça així com dels requisits ambientals que han de tenir en compte els projectes d’aqüicultura continental.
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat  i https://twitter.com/agriculturacat