La Mar Blava, Fundació Privada ha inaugurat avui el Servei de Respir a la Llar-Residència Mediterrània2

query_builder   11 novembre 2013 20:31

event_note Nota de premsa

La Mar Blava, Fundació Privada ha inaugurat avui el Servei de Respir a la Llar-Residència Mediterrània2


El delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família, Anna Vendrell i de la regidora de l’Ajuntament de Tarragona, Victòria Pelegrín, han assistit aquest matí a l’acte inaugural de la nova llar-residència Mediterrània 2 de la Fundació “La Mar Blava”.
.
 
Aquest nou equipament, ubicat al carrer Gran Canaria, 29 al barri de La Granja de Tarragona, on abans hi havia una oficina d’estalvis, es tracta d’un servei de 4 de places de Respir per a persones amb discapacitat intel·lectual. Aquestes places s’ofereixen tant de manera permanent com amb caràcter temporal per donar suport a les famílies cuidadores en règim residencial.

La presidenta de la “Fundació La Mar Blava”, Magdalena Carnicé, ha “agraït la confiança dels pares i de la societat tarragonina des del primer moment que va néixer la Fundació, que va impulsar l’any 2002 la llar-residència Mediterrània1.”
 
De la seva banda, el delegat del Govern, Joaquim Nin, ha manifestat  que “aquest nou centre és una mostra de la voluntat de la nostra societat d’oferir recursos perquè ningú no quedi exclòs, amb independència de quina sigui la seva situació.  Aquest nou servei neix amb la voluntat de ser útil, com ha estat la feina de Mar Blava des del primer dia”. Nin ha afegit que “la maduresa de les entitats es demostra quan es fixa l’atenció en atendre les necessitats de persones amb diferents capacitats. Mar Blava Fundació Privada és una fundació formada per grans persones que aposta per la tendresa en la seva activitat”.