Els comerços de Gràcia se sumen a la xarxa d'avantatges de la Targeta acreditativa de la discapacitat

query_builder   1 desembre 2013 10:55

event_note Nota de premsa

Els comerços de Gràcia se sumen a la xarxa d'avantatges de la Targeta acreditativa de la discapacitat

El Departament de Benestar Social i Família i la Federació de Comerciants de Gràcia acorden promoure ofertes i descomptes especials als titulars de la Targeta acreditativa de la discapacitat
 
Actualment disposen de la Targeta acreditativa de la discapacitat 195.497 persones, 50.455 de les quals són de Barcelona
El Departament de Benestar Social i Família i la Federació de Comerciants de Gràcia han acordat promoure l’adhesió dels establiments del barri a la llista d’avantatges de la Targeta acreditativa de la discapacitat. Aquesta iniciativa permetrà que els prop de 400 comerços federats que ho desitgin puguin oferir descomptes i promocions especials a les persones que presentin la Targeta.
 
La Targeta, que emet el Departament de Benestar Social i Família, permet a les persones amb discapacitat legalment reconeguda, i amb residència habitual a Catalunya, acreditar de forma àgil i pràctica el seu grau de discapacitat. A més de ser un element acreditatiu, facilita l'accés a determinats avantatges i beneficis a fi de millorar l’autonomia personal, la igualtat d’oportunitats i la integració social de les persones amb discapacitat. En aquest sentit, l’Institut Català d'Assistència i Serveis Socials del Departament, amb la col·laboració d'empreses i institucions, disposa d’un programa de millora i captació contínues d’avantatges.
 
La suma de la Federació de Comerciants de Gràcia i la incorporació dels establiments federats que ho desitgin ampliarà i diversificarà l’oferta de beneficis que actualment es troben agrupats en els àmbits de la mobilitat, la cultura, l'esport, la salut, l'oci i el lleure.
 
Amb motiu del Dia internacional de les persones amb discapacitat, la Federació de Comerciants de Gràcia presentarà dilluns al vespre aquesta iniciativa de col·laboració amb el Departament, així com d’altres projectes que es duran a terme a favor de les persones amb discapacitat durant la campanya nadalenca.
 
A Catalunya hi ha 511.111 persones amb una discapacitat superior al 33%. Actualment disposen de la Targeta acreditativa de la discapacitat 195.497 persones, 50.455 de les quals són de Barcelona.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined