Els Bombers de la Generalitat col·laboren amb la recollida d'aliments pel Gran Recapte

query_builder   29 novembre 2013 09:27

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat col·laboren amb la recollida d'aliments pel Gran Recapte

  • Els Bombers del parc de Mollerussa han preparat una sèrie d’activitats, per avui i per demà dissabte, i col·laboren amb la recollida d’aliments
  • A Amposta, els Bombers també participaran amb la recollida d’aliments pel Gran Recapte
Els Bombers del parc de Mollerussa participen, avui divendres i demà dissabte, al Gran Recapte que han organitzat els Serveis Socials del Consell Comarcal del Pla d’Urgell en col·laboració amb el Banc d’Aliments de Lleida.
 
A més de col·laborar en la recollida d’aliments i productes, els Bombers han organitzat diverses activitats adreçades als infants. Es podran vestir amb l’uniforme d’intervenció i fotografiar-se amb un marc mural ambientat amb els Bombers. A més, se’ls farà un carnet que certificarà la seva contribució gràcies a la donació. Una pantalla anirà reproduint imatges i vídeos dels Bombers en diferents actuacions. D’altra banda, tant els petits com els més grans, podran fer seguiment d’una  demostració que, el Grup Caní de Recerca dels Bombers de la Generalitat, té previst fer el dissabte el matí.
 
El punt de recollida del Gran Recapte que han muntat els Bombers de Mollerussa, així com també de les diverses activitats que han organitzat, és a la plaça de l’Ajuntament. Aquest punt està obert, tant avui com demà dissabte, des de les 9.00 hores del matí i fins a les 21.00 hores del vespre.
 
La iniciativa compta també amb la col·laboració i participació de voluntaris de Càritas i de la Creu Roja, dels infants del Cau de Mollerussa Cal Met i la Cooperativa d’Ivars d’Urgell.
 
 
Els Bombers del parc d’Amposta també participen
 
D’altra banda, l’Associació Cultural i Esportiva dels bombers d’Amposta també col·laboren amb Càritas pel Recapte d’Aliments. Durant aquests dos dies també estaran recollint aliments al supermercat del costat del parc de Bombers, al polígon industrial Oriola (C/Rin, 59).
 
 
Cerdanyola del Vallès, 29 de novembre de 2013