El delegat del Govern visita el municipi de Castellbisbal (Vallès occidental) i assisteix a la Junta Local de Seguretat

query_builder   29 novembre 2013 12:35

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern visita el municipi de Castellbisbal (Vallès occidental) i assisteix a la Junta Local de Seguretat

 
El delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea, ha visitat el municipi de Castellbisbal i ha mantingut una reunió amb l’alcaldessa M. Dolors Conde.
Institut Les Vinyes a Castellbisbal

 

El delegat ha mantingut una reunió de treball amb l’alcaldessa de Castellbisbal on han tractat temes d’interès del municipi. Destaca el projecte educatiu de l’Institut-Escola Les Vinyes i la demanda del consistori en instal·lar un semàfor amb temporitzador a la C-243 ja que la parada de bus de la urbanització Costablanca s’ha canviat de lloc i es necessari per facilitar la mobilitat i la connexió de les dues parts de la urbanització.
 
Pel que fa a l’IES Les Vinyes, l’alcaldessa ha mostrat preocupació per poder mantenir el projecte que a diferencia d’altres centres públics ofereix classe en totes les etapes educatives, des de infantil fins a secundària.
 
El delegat ha tingut l’oportunitat de visitar l’escola acompanyat de la direcció del centre i membres de l’AMPA i n’ha recollit les demandes. El delegat ha explicat que una prioritat del Govern és focalitzar-se en l’èxit escolar i que cal fer estudis demogràfics per tal de poder reajustar les instal·lacions educatives en funció del nombre d’alumnes.
 
El centre inaugurat el 2010 pretén ser un referent en el Vallès Occidental i captar alumnes d’altres poblacions. Es caracteritza per la innovació oberta i els processos de participació de la direcció, pares i alumnes en la pressa de decisions, sens dubte un valor afegit a l’escola.
 
El delegat els ha felicitat per tenir unes instal·lacions de qualitat i això, ha dit, repercuteix en l’educació als alumnes i els anima a seguir treballant en aquesta línia.
 
Després el delegat ha assistit a la Junta Local de Seguretat de Castellbisbal.
 
Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.