Enquesta prèvia a la 3a Jornada del Pla de Salut de Catalunya

query_builder   5 desembre 2013 13:39

event_note Nota de premsa

Enquesta prèvia a la 3a Jornada del Pla de Salut de Catalunya

En el marc de l’organització de la 3a Jornada del Pla de Salut, s’ha iniciat una enquesta massiva en línia entre els professionals sanitaris
 
L’enquesta servirà per saber quins són els temes que més preocupen el sector i tractar-los en el debat el dia de la Jornada
En el marc de l’organització de la 3a Jornada del Pla de Salut de Catalunya, que es durà a terme el proper 13 de desembre a Sitges, s’està realitzant una enquesta massiva dirigida a professionals a través de l’eina tecnològica que permet la participació en línia (Health Consensus) amb el propòsit d’aprofundir en la innovació organitzativa i de gestió.
 
L’enquesta s’ha dissenyat amb la col·laboració de representants de diferents organitzacions per decidir quins són els temes que més preocupen el sector i quines són les propostes de millora. Les respostes obtingudes serviran per al debat que es dugui a terme durant la Jornada en diferents grups de treball repartits en sales temàtiques.
 
Health Consensus és una solució tecnològica que permet fer consultes en línia i alhora rebre el retorn immediat de l’opinió de totes les persones consultades. D’aquesta manera, a través d’un procés interactiu, es poden arribar a consensuar polítiques o iniciatives concretes. La utilització de l’eina s’ha fet amb el suport de Sanofi.
 
Un dels objectius del Pla de salut és la incorporació sistemàtica del coneixement professional i clínic en el procés de presa de decisions sanitàries. Tot i que el paper dels professionals mai no s’ha posat en dubte, des d’una perspectiva analògica la participació física era gairebé sempre necessària. Aquest fet provocava biaixos en els resultats, amb un pes desproporcionat de la participació per proximitat, i impedia identificar els problemes importants però d’àmbit més local.
 
Per aquest motiu s’ha dissenyat una enquesta, amb el suport d’eines digitals, que faciliti la participació de tots els professionals i ofereixi una finestra per detectar un ampli ventall de problemes i proposar les prioritats.
 
Més informació:
 
 
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined