El delegat del Govern visita Santa Fe del Penedès (Alt Penedès)

query_builder   27 febrer 2014 15:16

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern visita Santa Fe del Penedès (Alt Penedès)

El delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea, ha mantingut una trobada amb l’alcalde de Santa Fe del Penedès, Jordi Rius, per conèixer de primera mà les necessitats del municipi.
Visita delegat a Santa Fe del Penedès
En la que ha estat la primera visita del delegat al municipi de Santa Fe, destaca la bona sintonia entre les dues administracions que representen.
 
El delegat ha manifestat que es tracta d’una visita que s’emmarca dins del circuit setmanal per conèixer el territori, saber les problemàtiques i canalitzar-les i coordinar-les en funció de les necessitats. En aquest sentit, no hi ha cap reclamació concreta del consistori i el delegat ha destacat que el projecte pilot de les cabres és una solució molt neta i natural per netejar els nostres boscos.
 
Per la seva part, l’alcalde ha destacat com important la visita del delegat al municipi per poder explicar-li de primera mà la realitat del territori. Han parlat de diversos temes, com el FEDER, el projecte de neteja del torrent amb les cabres amb col·laboració amb els ADF Penedès-Garraf o la propera presentació del POUM a la Comissió d’Urbanisme.
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona
 
Barcelona, 26 de febrer de 2014