El Govern encarrega la redacció del projecte de construcció del Palau d'Esports de Tarragona per als Jocs Mediterranis 2017

query_builder   15 setembre 2014 14:35

event_note Nota de premsa

El Govern encarrega la redacció del projecte de construcció del Palau d'Esports de Tarragona per als Jocs Mediterranis 2017

  • L’Executiu referma així el seu compromís amb una competició que permetrà situar Catalunya al món a través de l’esport
 
 
El Govern ha aprovat encarregar a l’empresa pública Infraestructures de la Generalitat de Catalunya la redacció del projecte de construcció del Palau d’Esports de Tarragona, un dels nous equipaments que acolliran proves durant els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017. D’aquesta manera es referma el compromís del Govern amb la celebració de l’esdeveniment, tal com estableix el protocol d’intencions signat abans d’aquest l’estiu amb el Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis.
 
El Consell Executiu ha donat llum verd a una partida de 650.000 euros, que anirà a càrrec del pressupost del Consell Català de l’Esport entre 2014 i 2015, perquè Infraestructures de la Generalitat de Catalunya redacti el projecte de construcció del Palau d’Esports de Tarragona, que es farà a la zona esportiva de Campclar.
 
El Govern entén que es tracta d’una oportunitat única per situar Catalunya al món a través de l’esport i promocionar valors com ara la cohesió social i territorial, així com incentivar la promoció turística i patrimonial de la ciutat de Tarragona i la resta de territori.
 
Els Jocs Mediterranis són una competició de caràcter poliesportiu que s’organitza en el marc del moviment olímpic, amb el reconeixement del Comitè Olímpic Internacional (COI). El 15 d’octubre de 2011, el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis va escollir Tarragona com a seu dels Jocs l’any 2017. La competició se celebrarà del 30 de juny al 9 de juliol, en 16 municipis del territori. En total hi participaran 4.000 esportistes de 24 nacionalitats diferents.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined