·        Narinan és una de les empreses que participa en el programa Start-Up Catalonia a l’acceleradora del Maresme. Aquest programa forma part de la iniciativa Catalunya Emprèn de la Generalitat.
 
·        L’empresa mataronina també ha realitzat projectes de millora de processos i Internet of Things per a clients com Mango, Audi, Applus i FCC, entre d’altres.
 
·        Narinan es dedica a la millora de processos fent ús de les noves tecnologies i és propietària d’un programari que connecta maquinària industrial, edificis i tota mena de dispositius a Internet per recollir-ne i analitzar les dades.
 
 
L’empresa catalana Narinan ha desenvolupat i implantat un nou sistema de sincronització de música, llum i aigua per la font cibernètica Manuel de Falla del parc Josep Maria Serra Martí del districte de Nou Barris de Barcelona. L’empresa mataronina ha programat el sistema de control de la font, n'ha dissenyat els efectes d'aigua i llum, els ha sincronitzat a música tocada en viu o gravada i els ha connectat al núvol i als dispositius mòbils. La Universitat Pompeu Fabra ha col·laborat en la captació dels descriptors musicals.
 
Per fer créixer l’empresa, Narinan participa en la segona edició del programa de la Xarxa d’Acceleradores Start-Up Catalonia que s’emmarca en la iniciativa Catalunya Emprèn de la Generalitat. L’empresa del Maresme és una de les 17 companyies que treballen aquest any en l’acceleradora del Tecnocampus de Mataró per assolir els objectius de creixement, creació de llocs de treball, internacionalització i cerca de finançament que marca el programa.
 
L’empresa del Maresme també ha realitzat projectes de millora de processos i Internet of Things per a clients com Mango, Audi, Applus i FCC, entre d’altres.
 
L’empresa mataronina es dedica a la millora de processos mitjançant l’ús de les noves tecnologies. El seu programari aconsegueix fer la maquinària, els entorns i els processos més eficients. A més, ofereix molta flexibilitat en la seva implantació i permet una revisió contínua dels processos. Segons Francesc Rodon, CEO de Narinan, un avantatge del “nostre producte al núvol” respecte als estàndards és que afegeix “gran flexibilitat i agilitat, usabilitat i un cost més baix, que ens permet adaptar-nos molt ràpid a uns processos que avui en dia són molt canviants”.
 
El nou sistema que ha implantat Narinan suposa una major sincronització de l’espectacle de llum, aigua i música que el que ofereixen altres fonts d’aquest tipus, així com la possibilitat de controlar-la des de qualsevol dispositiu mòbil i poder triar-ne en tot moment els efectes com si es tractés d'un DJ d'aigua i llum.
 
Per aconseguir-ho, l’empresa de Mataró ha implantat la seva solució de programari Industrial Webserver Premium adaptada a les necessitats tècniques de la font i afegint components d'interpretació de cadències musicals que han treballat conjuntament amb tècnics de la Universitat Pompeu Fabra. Aquest programari creat per Narinan, connecta maquinària industrial, edificis i tota mena de dispositius a Internet per recollir-ne i analitzar les dades, comunicar-los entre ells i també controlar-los des de qualsevol dispositiu mòbil.
 
A més, Narinan ha connectat la font al núvol per accedir a la informació de consums, programar-ne els espectacles de forma remota des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet i conèixer qualsevol incidència produïda a temps real.
 
Aquest nou sistema es va estrenar al maig i a finals d’agost va acollir el concert de cloenda de la 19a edició del cicle “Música als Parcs” a la font Manuel de Falla del parc Serra Martí.