El LOGIS Empordà es consolida com a centre logístic transfronterer

query_builder   26 setembre 2014 10:21

event_note Nota de premsa

El LOGIS Empordà es consolida com a centre logístic transfronterer

  • L’empresa de comercialització de maquinària agrícola, jardineria, industrial i per a la construcció Ribe Energy Machinery S.L. s’ubicarà en aquesta plataforma logística, en una parcel·la de 6.310 m2
  • La plataforma ja disposa de 23 hectàrees totalment urbanitzades i en funcionament
Vista aèria LOGIS Empordà, Empordà Internacional i Terminal Intermodal Empordà
Vista aèria LOGIS Empordà, Empordà Internacional i Terminal Intermodal Empordà
 
L’empresa pública encarregada de la promoció, el desenvolupament i la gestió d'infraestructures i centrals per al transport de mercaderies i la logística, CIMALSA, ha consolidat la primera fase de la plataforma logística LOGIS Empordà amb la implantació d’una nova empresa, Ribe Energy Machinery S.L., dedicada a la comercialització de maquinària agrícola, jardineria, industrial i per a la construcció.
 
Amb la implantació d’aquesta empresa, la plataforma ja disposa de 23 hectàrees totalment urbanitzades i en funcionament, que constitueix l’avançada del complex ferroviari “LOGIS Intermodal el Far d’Empordà-Vilamalla”. En un futur es disposarà d’un total de 73 hectàrees destinades a activitats logístiques i d’indústria neta, entre d’altres usos.
 
El LOGIS Empordà, situat al municipi del Far d’Empordà, es troba a 3 quilòmetres de Figueres i a 2 quilòmetres de l’autopista AP-7, tocant l’N-II, i presenta unes condicions excepcionals per a la intermodalitat i la distribució transfronterera. Es preveu que compti amb tot un conjunt d’infraestructures ferroviàries per afavorir aquesta intermodalitat.
 
Adjacent al LOGIS Empordà es desenvoluparà la futura terminal intermodal de l’Empordà, que té com a principal objectiu convertir-se en un hub ferroviari que permeti sumar càrrega de trens provinents des de diversos punts de la península Ibèrica i enviar-la cap a la resta d’Europa i, alhora, captar càrregues del conjunt d’Europa amb destí a la península.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 622

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined