• Ferrocarrils de la Generalitat ha llogat a mútua de Terrassa un espai de 14.000 m2 per ubicar-hi serveis d’atenció sanitària
  • L’arrendament es fa amb una vigència de 50 anys i per un import total que supera els 9 milions d’euros
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha visitat avui l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Vallparadís Universitat, a Terrassa, on s’ha oficialitzat l’acord entre FGC i Mútua Terrassa per al lloguer d’un espai de 14.000 m2 dins de la mateixa estació. A Vallparadís Universitat, una de les tres estacions que actualment està en construcció dins de les obres de perllongament del Metro del Vallès, Mútua Terrassa ocuparà un espai per a adequar-hi noves instal·lacions i serveis. L’arrendament és per 50 anys i un import total de 9.211.125 euros.
TES
L’estació de Vallparadís Universitat està situada al costat del Parc de Vallparadís, propera a la seu central de Mútua Terrassa, l’Auditori de Terrassa i l’UPC, entre d’altres. Disposa de dos vestíbuls, un situat al nivell del parc i l’altre situat al nivell de la ciutat, amb un desnivell entre els dos vestíbuls de 19 metres que genera un espai sobre l’estació amb façana al parc que s’ha pogut aprofitar per licitar-lo amb una fórmula d’arrendament. Així, Mútua Terrassa disposa de 14.076 m2 per ubicar-hi noves instal·lacions i serveis.
 
A més, l’estació disposa d’uns altres 86 metres quadrats a nivell de parc per arrendar a petits comerços i de 140 metres quadrats més a nivell ciutat per instal·lar-hi un bar.
 
A nivell ferroviari, l’estació disposa de doble via amb andana central. Des de l’andana hi ha connexió directa amb el nivell ciutat a través de quatre ascensors, i amb el nivell del parc mitjançant una escala mecànica, dues escales fixes i un dels ascensors.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 205

Fotografia

Fotografia
JPG | 877