L'Institut Català de les Dones obre la IV edició del Concurs de microrelats contra la violència masclista a través de Facebook

query_builder   21 octubre 2014 10:24

event_note Nota de premsa

L'Institut Català de les Dones obre la IV edició del Concurs de microrelats contra la violència masclista a través de Facebook

Concurs microrelats contra la violència masclista
La pàgina de Facebook de l’Institut Català de les Dones rebrà a partir d’avui i fins el proper dia 10 de novembre els microrelats contra la violència masclista de les persones que vulguin participar en la iniciativa de sensibilització “420 caràcters per unes relacions en igualtat”.
 
Per participar cal escriure un relat literari de com a màxim 420 caràcters que mostri relacions de parella basades en el respecte i la igualtat d’oportunitats. Es tracta d’una actuació de sensibilització contra la violència masclista que promou nous models de relacions de parella i de resolució de situacions conflictives.
 
És el quart any que l’ICD duu a terme aquesta iniciativa en el marc dels actes de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que té lloc el 25 de novembre.
 
Per participar en el concurs cal tenir més de 14 anys, residir a Catalunya i publicar una única actualització al mur de la plana facebook de l’ICD amb el relat proposat. Un cop fet això, i a causa de les normes de funcionament d’aquesta plataforma, també cal enviar un missatge amb el mateix contingut i el nom i el DNI/NIF o NIE de la persona autora a icd.comunicacio@gencat.cat.
 
Un Jurat valorarà l’originalitat, la fidelitat a la temàtica proposada i la capacitat d’impacte del missatge.
 
El primer premi està dotat amb una subscripció anual a una de les revistes de Sàpiens Publicacions (Sàpiens, Descobrir, Cuina) i un lot de llibres d’història. El segon i el tercer premis rebran cadascun una subscripció a una de les revistes esmentades.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined