• Els Taller d’espectadors tindrà lloc dijous i comptarà amb la participació de Jorge Dubatti, director de l’Escuela de Espectadores de Buenos Aires
  
El Departament de Cultura organitza el proper dijous, 13 de novembre, la jornada Els tallers d’espectadors, que té com a finalitat exposar la funció essencial que avui compleixen els espectadors en el desenvolupament i en la difusió dels espectacles.
 
La sessió, organitzada pel Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) i de l’Àrea de Públics de l'Institut Català de les Empreses Culturals, tindrà lloc a partir de les 9.30 hores al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet. Té com a objectiu fer entendre la importància de la gestió dels espectadors com una realitat indissociable del fet artístic, i esdevenir un espai per compartir eines, recursos i experiències. La sessió s’adreça als tècnics d’equipaments culturals i de festivals escènics, i a associacions d’espectadors, companyies, directors, productors escènics i actors.
 
La jornada comptarà amb la participació de Jorge Dubatti, director de l’Escuela de Espectadores de Buenos Aires, que explicarà el seu projecte i com la seva tendència s’ha estès a Argentina i a altres països llatinoamericans. Durant la sessió també es presentaran diverses experiències realitzades en equipaments i festivals catalans.